утеплитель ROCKWOOL

Чому варто використовувати вату – утеплювач Rockwool?

Перш за все – зменшити втрати тепла. Ізоляція з мінеральної вати також має й інші переваги: це паропроникний і стабільний матеріал, що забезпечує найкращу акустичну ізоляцію. Він стійкий до хімічних речовин, змін температури і вологості. Що дуже важливо – незаймиста мінеральна вата підвищує вогнестійкість стін. Ізоляція стін з мінеральною ватою легко і швидко. Мінеральна вата також має високу паропроникність.
Увага! Елементи, включені в систему теплоізоляції, повинні вибиратися так, щоб дифузійний опір окремих шарів зменшувалася у напрямку до зовнішньої стінки. Іншими словами: паропроникність кожного наступного шару, нанесеного на шерсть, повинна бути збільшена.Якщо у нас немає можливості ізолювати стіни традиційним способом – зовні, рішення, яке може знизити вартість обігріву приміщень, може бути ізоляцією стін зсередини. Що варто знати про цей метод?
Ізоляція зовнішніх стін квартири зсередини не дасть ефекту теплоізоляції зовні. Однак іноді це виявляється єдиним способом обмежити витік тепла. Зазвичай вона виконується в ситуації, коли власник будівлі не може вживати дії, пов’язані з ізоляцією зовнішніх стін або з якої-небудь причини, фасад будівлі не може бути порушений (наприклад, він покритий захисним контролем).

Як правильно встановлювати утеплювач для стін?

Утеплення стін зсередини роквулПерш за все, коли ви вирішуєте ізолювати стіни зсередини, вам доводиться рахуватися з обмеженням використовуваного простору в ізольованій кімнаті. Таким чином, ізольована не тільки зовнішня стіна, а й суміжні перегородки відокремлюються на відстані 60-100 см від контакту з нею. Перш ніж приступати до ізоляції стін від внутрішньої частини, слід дотримуватися обережності, щоб обмежити джерела вологи в зовнішній стіні – фасад повинен бути захищений від можливості просочування води всередині перегородки, наприклад, за допомогою відповідної штукатурки. Зовнішні стіни також повинні бути захищені від капілярного підняття води з землі. Щоб ізолювати стіни, зсередини, необхідно буде використовувати фахівця в цій сфері. Неякісна або неправильно встановлена теплоізоляція може привести до конденсації всередині бар’єру і, як наслідок, до грибків і плісняви.
Підлоги з підігрівом теоретично мають ті ж переваги: утеплювач забезпечує кращий для людей розподіл температури в приміщеннях – відповідно до правила – теплі ноги, холодна голова, обігрівачі зникають з дому, і установка вважається бездоганною і довговічною.

Переваги утеплювача для підлоги.

За допомогою утеплення підлоги ви вирішите відразу кілька питань відразу: подбаєте про комфорт в будинку і про витрати найменшої суми грошей на опалення (в цей час ви можете заощадити на підігріві підлоги), а також, вирішити проблеми, пов’язані з акустикою. Мінімізувати, а іноді і повністю ізолювати зовнішні звуки. Така ізоляція можлива і ефективна завдяки новій мінеральної кам’яної вати Rockwool STEPROCK. STEPROCK – остання пропозиція, пропонована компанією Rockwool. Вироби цієї лінії використовують властивості кам’яної вати, які безпосередньо впливають на наш акустичний і тепловий комфорт. Для ізоляції плаваючих підлог добре використовувати пружинний матеріал з вовни, який відокремлює фундаментний шар (наприклад, бетонну стяжку) від стелі. Таким чином, ми значно зменшуємо передачу ударних звуків (наприклад, тиснення) і повітря, а також забезпечуємо зручну температуру підлоги. Зведення до мінімуму проникнення шуму – це не тільки формальна вимога, але перш за все забезпечення умов для роботи, сну або відпочинку.Утеплення підлоги ROCKWOOL

Крім того, теплоізоляція кам’яної вати значно знижує втрати тепла, які сильно відчуваються в приміщеннях, що прилягають до неопалюваних приміщень або розташованих над холодними підвалами та приміщеннями на першому поверсі. Тепловий комфорт також є економічним комфортом – більш низькі витрати на опалення для житлових приміщень є жорстким аргументом, особливо в опалювальний сезон. Окрім відмінних акустичних і теплових властивостей, а також найвищою вогнестійкості, продукти серії STEPROCK також характеризуються можливістю установки з різними мокрими (бетонними) і сухими підлоговими шпалами (плити OSB, гіпсоволокнисті плити). Це дозволяє вільно вибирати інші технологічні і будівельні рішення, а в разі сухих фундаментів для зниження ціни праці і часу здійснення інвестицій.

Утеплювач для даху – формальності і умови монтажу.

Утеплювач для даху ROCKWOOLДля ізоляції дахових скатів мінеральна вата є найпопулярнішою. Мінеральна вата є хорошим теплоізолятором і, крім того, має досить високу еластичність, щоб щільно заповнити простору між дерев’яними елементами конструкції даху. Вата з високою еластичністю і щільністю найкраще підходить для горища. Вона також має одну перевагу, яка відрізняє її від інших термоізоляційних матеріалів, які можна використовувати на горищі – це негорючість. У разі пожежі вона захищає дерев’яну конструкцію даху від вогню. Загальна товщина ізоляції даху повинна становити 20-25 см (30 см в разі енергоефективного будинку) і має бути об’єднана з ізоляцією стін (якщо така є), так що гігантський тепловий міст не з’являється між дахом і іншою частиною будинку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *