Особенности утепления штукатурного фасада

Особливості утеплення штукатурного фасаду

Вкрай рідко буває так, що стандартної системи захисту будівель вистачає, щоб створити для проживання комфортні умови. Якщо в приміщенні в холодну пору року сильно холодно і волого, а влітку, навпаки, душно і приміщення дуже нагрівається, то варто серйозно задуматися про додатковий захист стін.
Для ізоляції штукатурних фасадів можна використовувати вироби з кам’яної вати. Завдяки своїй природній еластичності матеріал ізолює нерівні підкладки краще, ніж жорсткі  полістирольні плити. Для досягнення оптимального рівня теплоізоляції ізоляція зазвичай складається з двох шарів фасадних панелей.

Особенности утепления штукатурного фасада.Для чого треба утеплити будинок?

Ізоляція вашого будинку – це дуже важливий момент, починаючи від будівництва або вже ремонту вашого будинку. Комфорт і заощадження – це основне завдання утеплення будинку, дозволяючи його жителям відчувати не тільки комфорт, крім того, вони економлять чималі суми. Вже на ранніх етапах після проведених теплоізоляційних робіт ви відчуєте всі їхні переваги. Такі роботи позитивно впливають не тільки на якість життя, але і на терміни експлуатації самого будинку, подовжуючи його «життя».

Фасадний утеплювач під штукатурку.

Одним з них є «мокрий метод», а саме «легкий мокрий метод». Найбільш популярна і часто застосовуються, така система утеплення називається тонкошарова. За допомогою цього способу ви можете утеплити і ізолювати всі стіни. В цьому випадку теплоізоляція прикріплена до одношарової стіни, посилена і покрита зовнішньої штукатуркою, створюючи, таким чином, двошарову стіну. При ізолюванні система укладається на старі стіни, які не відповідають вимогам теплоізоляції. Необхідно використовувати саме «жорсткі» теплоізоляційні плити, що б вони могли утримати вагу тонкошарової штукатурки, проармувати скловолоконною сіткою, і декоративного шару. Додатково, плити кріпляться до стіни пластмасовими дюбелями, які за формою нагадують парасольку.

Особенности утепления штукатурного фасада
Хороша ізоляція заощадить близько 30% вартості опалення вашого будинку. Цей вид фасадного утеплювача легко вирішить ваші питання не тільки із зовнішнім виглядом, але і допоможе не витрачати зайві гроші на опалення.

Оздоблення фасаду і його утеплення мають ряд переваг:
– економія на теплоносіях;
– відсунути точку роси за межі стін будинку;
– збільшить термін експлуатації будинку;
– видалить вологість повітря з приміщень;
– знищить ймовірність появи грибків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *