Monrock-max-rockwool

Нові продукти для утеплення від Rockwool

На цей раз компанія Роквул випустила відразу 4-ри новинки! Серед них теплоізоляція для плоского даху та для фасаду під штукатурку та приклейку плитки. Нижче ми детальніше познайомимо вас новими продуктами:

Поспішаємо повідомити, що компанія Роквул на цей раз випустила відразу 4 нових матеріалу! Серед них теплоізоляція для плоскої покрівлі, а також для фасаду під штукатурку і приклейку плитки. Ознайомимося докладніше, з новинками:

HARDROCK MAX – це плити для плоского даху з найбільшим показником жорсткості з усього асортименту. Завдяки цьому їх можна використовувати для експлуатованих дахів, та покрівель де передбачається вставлення важкого технічного обладнання. Особливістю є структура з подвійною щільність.: верхній шар більш жорсткий, нижній – більш м’який, за рахунок цього її можна застосовувати при одношаровому утепленні.

MONROCK MAX E – для нього характерно найкращий показник теплопровідності. Сфера застосування – для тепло і звукоізоляції плоских вентильованих покрівель. Ідеальна геометрія плит разом з високою щільністю і прекрасними теплотехнічними характеристиками роблять його дійсно унікальним продутому. До речі, на виставці Роквул, що проходила 25 лютого, було продемонстровано неймовірну міцність матеріалу – Монрок Макс Е витримує машину!

ROOFROCK 30E – нижній шар в системі подвійної ізоляції в невентильованих плоских покрівлях. Низька теплопровідність гарантує прекрасну теплоізоляцію, а точна геометрія плит виключає ризики проникнення холоду.

FRONTROCK S – цей продукт прийшов на заміну відомого фасадного утеплювача Фасрок. Це жорсткий утеплювач для фасадів під штукатурку і приклейку плитки. Завдяки зниженій вазі і щільності, зменшується навантаження на фасад і полегшується монтаж.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *